Home   News   Article

Spot the difference: Inverness riverside artwork plans changed by Highland Council


By Andrew Dixon

Contribute to support quality local journalism



New drawings of the controversial centrepiece of the Inverness riverside artwork project have been published – before being deleted by Highland Council.

The images emerged as part of a new planning application for the replacement of an existing fishermans' hut on the banks of the River Ness near Bught Park.

But the council quickly removed the application after realising it had mistakenly put itself as the applicant.

Let us know what you think about what appears to be the new plans for My Ness – also known as the Gathering Place – by emailing newsdesk@hnmedia.co.uk

Here are the old images of the plans and the new one so you can compare and contrast them.

Original plan.
Original plan.
New plan, including fishermans' hut.
New plan, including fishermans' hut.
Original plan.
Original plan.
New plan, including fishermans' hut.
New plan, including fishermans' hut.
Original plan.
Original plan.
New plan, including fishermans' hut.
New plan, including fishermans' hut.

Click for more news


This website is powered by the generosity of readers like you.
Please donate what you can afford to help us keep our communities informed.

BECOME A SUPPORTER

In these testing times, your support is more important than ever. Thank you.



This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies - Learn More